Nystart...igen

Fotograf i Rättvik, Höst, Dalarna

Nu ska det börjas blogga igen!

 

Har uppdaterat maskinparken i företaget, med min tredje fullformatskamera samt en bärbar dator.

Kameran är en kompakt systemkamera, en Sony A7II. Jag köpte den för att få en kamera som är lite mindre men ändå inte sämre på något plan.

Det kan lätt bli otympligt och skönt att glömma stora systemkamerorna med teleobjektiv när man ska ut i skogen med hunden eller när man åker hem till någon.

Men nu med den lilla kameran så har jag inga undanflykter längre och förhoppningen är att med fler tillfällen med kameran med mig så kommer jag ta fler bilder och därmed kunna visa mer bilder.

 

Håller även på med en renovering av hemsidan i stort där jag bland annat hittills har uppdaterat lite priser, fixat en kundportal där bildval kommer att göras och äntligen har jag börjat fått upp bilder från årets bröllop. Gå gärna in och kolla i portfolion!

Har något mer bröllop som ska upp där också, sen är det lite familjeporträtt som ska upp också, har lite nya idéer kring familjefotograferingar också som jag hoppas jag kommer igång med innan vintern!

Sen är det här i bloggen som det ska röra på sig betydligt bättre än vad det har gjort tidigare.

 

Ses snart igen! =)

 

/Linda

 

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0