stockholm

Helg i stockholm

I fredags åkte vi till Stockholm för att hälsa på Fredrik och Emma och såklart hade jag med mig lill kameran.

Det är så roligt nu när jag har en kamera som jag kan ha med mig överallt och det är inte jobbigt alls att gå runt och bära den en hel dag.

Den är så lätt att bära så den är perfekt att ha med mig för att dokumentera vad vi har för oss. 

Nackdelen med den är att jag har ett fast objektiv till den så jag kan inte variera mig så mycket som jag ibland skulle vilja.

Jag är inte så van vid fasta objektiv utan har alltid kunnat zooma som jag vill men jag vänjer mig.

Varför jag köpte ett fast objektiv är för att jag ville att kameran skulle bli så liten och lätt som möjligt att ha med mig.

Vi gjorde så mycket saker på lördagen att vi förstod inte hur vi hann med allt med tanke på att vi inte var så snabba iväg på morgonen men  ändå kunde vi bocka av, shopping på Götgatan, en fika i Kaknästornet och där vi drack årets första glögg också, shopping på Bromma blocks, studiebesök på Fredriks jobb på ATG och där vi spelade och kollade på dagens trav, spelhallen på Mall of Scandinavia där vi spelade shuffleboard och vi åt även middagen på Mall of Scandinavia vi hann till och med byta resturang en gång innan vi åt, sen avslutade vi kvällen på soffan.

På söndagen skulle Emma på fotbollscup så jag och Tommy åkte till Stenninge slott på julmarknad och sedan vidare till Uppsala där vi spanade in uppsaladomkyrka och åt mat innan vi åkte hem till Rättvik igen. 

Till helgen bär det av till Stockholm igen på nya äventyr. 

/Linda

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0