Nyår

Nyårsfest

Nyårsfesten igår hade vi hemma hos min bästa vän i hennes fina hus.

Vi började kvällen med bubbel och tilltugg  och efter det var det dags för trerättersmiddag som Linn hade ordnat med och allt var så himla gott. Vi började med jordärtskockssoppa med torkad parmaskinka till förrätt sedan till varmrätt blev det oxfilé med potatisgratäng, pepparsås och rotfrukter. Till efterrätt bjöds det på  yoghurtglass med hallon och knäckflan.

Mellan varje maträtt så passade vi på att leka lite lekar för att smälta maten.

Tillslut var det dags att dra sig ut för att skåla in 12 slaget och spana in raketerna som killarna hade fixat med.

Men när vi kom ut så snöade det rejält så det var svårt att se alla raketerna runt Siljan och vi blev jätteblöta.

När klockan blev 02.00 så började vilda, Tommy och jag promenaden hem till Gärdebyn igen från södersås vi hade planen att vi skulle åka längdskidor i skogen mellan oss men vi insåg att det var nog säkrats att gå hem med tanke på att skidspåren hade nog snöat igen.

/Linda

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0