Bröllop

bröllop,persborgsbrygga,rättvik,siljan,rättvikskyrka,

Bröllopet är en av de största dagarna som ni kommer få uppleva,

väljer ni mig som bröllopsfotograf så får ni en fotograf som försöker fånga just den känslan som er dag har.

Jag fotograferar bröllop i hela landet, jag utgår från Rättvik och Dalarna, men vill ni att jag kommer till er, någon annan stans i landet så löser vi självklart det!

Om ni bokar mig som bröllopsfotograf kommer ni även att få träffa min sambo Tommy, han är min assistent under dagen och hjälper mig att fotografera när jag vill ha bilder från olika vinklar eller när jag behöver hjälp att fånga alla ögonblick som händer under dagen.

Han får även äran att bära på alla grejer som jag har med och brukar även få bära runt på brudparets saker som dom har med under porträtt fotograferingen. =)

 

 

Upplägg - Från första dejten till bildvisning

  • "Första dejten" - någon månad innan er stora dag så vill jag gärna träffa er! Vi går igenom era förväntningar av dagen och ni får lite information av mig om tid som behövs mm. Jag tar även med min kamera, så gör vi en test fotografering för att bli lite mer bekväma framför kameran. Bilderna vi får den dagen kan ni använda t.ex. till inbjudningar eller om ni har en "save the date" hemsida. Om allt känns bra efter vår "dejt" så gör vi klart bokningen och skriver kontrakt.
  • Frågestund - tiden mellan vår första dejt och bröllopet så har vi mejlkontakt och ni kan ställa alla de frågor som ni kommer på!
  • Bröllopet - Under er bröllopsdag så kommer jag fotografera er enl det vi har bestämt tidigare, kan vara från förberedelserna till långt in på festen.
  • Bildvisning - Vi bokar in en dag när jag är klar med era bilder så kollar vi på bilderna tillsammans, jag har även produktprover så ni får känna och klämma på utskrifter, tavlor och fotoböcker.  Ni kommer få tillgång till min beställningsportal där ni får välja de bilder som ingår i paketet samt göra extra beställningar. Ni kan även få tillgång så ni kan visa släkt och vänner om det är så att de vill göra egna beställningar.

Har ni några frågor som gäller saker som inte har med fotografering att göra, var inte rädd att ställa de! Jag vill hjälpa er så mycket jag kan inför och under er dag, jag har fotograferat bröllop sen 2009 så jag har varit med på många bröllop. Jag kanske inte kan svaren på alla frågor som rör bröllop men var inte rädd att fråga!