om linda

 

 Vem är då jag??

Jo, jag heter Linda Mårthans och är 28 år gammal.

Jag bor i ett rött trähus uppe på berget i Rättvik som ligger i Dalarna med en makalös utsikt över Siljan där vi får se solnedgången nästan varje dag.

I mitt lilla hus bor även min sambo Tommy, min hund Vilda som lever upp till sitt namn hundra gånger om fast de flesta säger att hon har börjat lugnat ner sig nu med åren,;) och till sist har vi våran nykomling katten Nisse som verkar tro att han kan bestämma över hela huset. 

 

Jag har väldigt dåligt tålamod och vill att alla saker ska hända på en gång, gärna lite snabbare än möjligt.

Som exempel, så tänkte jag en morgon ställa mig på vår balkong barfota i snön i -10 grader för att hinna fotografera månen som stod över Siljan, men efter protester från min sambo och ett par sekunders diskussion så fick jag lov att springa ner och hämta mina träskor, det var kanske bra att jag gjorde det eftersom jag då kunde stå kvar längre och fotografera.

Eftersom jag tröttnar ganska snabbt så kan jag plocka ur diskmaskinen, hänga tvätten, plantera om en blomma. SAMTIDIGT.

Den syssla som jag kan göra utan att tröttna är fotografering och får ofta höra av mina kunder vilket otroligt tålamod jag har när jag fotar barn som springer runt!

 

Om ni skulle fråga mina vänner så tror jag de skulle beskriva mig som en lugn person som alltid har svårt att bestämma sig och kan vela länge som en enkel sak som att välja fika brödet på fiket.

Tänkande/drömmande, hjälpsam, spontan, tror gott om alla och punktligt är nog också några egenskaper jag tror de skulle säga.

Enligt mina vänner har jag en tydlig dialekt när jag pratar, vet inte var de får det ifrån…;)